Handelsbetingelser


RETURRET
Returretten for køb af Sofias Circle Basic og Sofias Circle Premium bortfalder ved forløbets begyndelse. Startdatoen er oplyst i produktbeskrivelsen.


BETALING & VILKÅR
Alle priser er i danske kroner og alle priser er inklusive moms. Der kan foretages betaling med VISA Dankort eller Mastercard. Alle transaktioner foregår via en sikker og krypteret forbindelse.

Sofias Circle bliver leveret digitalt og stilles til rådighed online, via e-mail og i visse tilfælde som workshops. Du vil straks efter købet modtage en mail med link til download af et velkomstbrev som indeholder yderligere informationer om din digitale adgang til Sofias Circle.

Materialet der bliver udleveret i forbindelse med Sofias Circle stilles for medlemmerne til rådighed for download og anvendelse til privat brug.

Du er selv ansvarlig for at have opdateret mailoplysninger. Vi kan ikke holdes ansvarlig for mails, du ikke har modtaget. Kontakt os pr. mail hvis du oplever problemer - så vender vi hurtigt tilbage.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Finca Las Albarizas SL og Beha Books v. Jonas Beha Erichsen. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt, aldrig til videredeling eller publicering.


PRIVATLIVSPOLITIK & DATA-HÅNDTERING
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysninger registreres hos www.sofiascircle.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for www.sofiascircle.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.sofiascircle.dk er Jonas Beha Erichsen. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.sofiascircle.dk bliver på ingen måde videregivet eller solgt til tredjemand ligesom vi naturligvis ikke registrerer personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.sofiascircle.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.sofiascircle.dk via e-mail til info@sofiascircle.dk

På www.sofiascircle.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Vi bruger en logstatistik på www.sofiascircle.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere www.sofiascircle.dk


UDBYDER
Produkter og tjenester udbydes af:
Finca Las Albarizas S.L.
v. Jonas Beha Erichsen
NIF: B93247310

Camino Puerta Las Eras s/n, 29491 Algatocin, Málaga, España.
Kontakt: info@sofiascircle.dk. Telefon (+45) 40 50 00 90